Fordele ved parterapi frederiksberg før ægteskab

 

Parterapi frederiksberg kan i løbet af din forlovelse mindske chancerne for skilsmisse og skabe grobund for, hvordan du klare fremtidige problemer i dit forhold. Er du og din partner modtagelige for førægteskabelig rådgivning kan dette bidrage til at styrke jeres sunde kommunikationsteknikker og forhindre at et destruktivt kærlighedsforhold udvikler sig.

 

Hvad kan man forvente af parterapien

Til førægteskabelig rådgivning vil I starte ud med at fortælle, hvad I elsker ved jeres partnere. Det er vigtigt med fokus på hinandens positive egenskaber og at I udviser taknemmelighed og påskønnelse hvilket kan være medvirkende til at opbygge et stærkt fundament for et sundt ægteskab.

 

Styrkelse af forholdets færdigheder

Det er vigtigt ved parterapi frederiksberg at I tør åbne op og gøre jer selv sårbare over for hinanden i terapien før ægteskabet så I kan få en dybere følelsesmæssig forbindelse og at jeres evne til at kommunikere bliver stærkere. Førægteskabelig rådgivning giver par teknikker til at arbejde på centrale parforholds færdigheder som eksempelvis konfliktløsning og bedre kommunikation. 

Planer for fremtiden

Bryllupsplanlægning og jeres kommende ægteskab er spændende. Mange par har håb og drømme om, hvordan deres liv vil være sammen. Parterapi frederiksberg kan sikre, at du og din partner er på samme spor. Det kan være en god ide at få kommunikeret til din partner hvilke ideer du har til et vellykket ægteskab, herunder forventninger til din kommende ægtefælle, hvor mange børn du håber at få, karriere ønsker og finansielle planer. Dette giver dig mulighed for at drøfte alvorlige emner, hvor det er fordelagtigt at have en tredjepart (terapeuten) tilstede. Parterapien kan hjælpe jer med at opstille langsigtede mål sammen og opdage hvordan I kan være der for hinanden, i gode og dårlige tider.

Deal med fortiden

Tidligere relationer, både familiære og intime, kan have bragt følelsesmæssig bagage ind i jeres fremtide ægteskab. Jeres tidligere erfaringer påvirker den måde, I ser jeres relationer på og de kan påvirke dit kommende ægteskab. Par som er villige til at gøre en indsats for at udforske tidligere erfaringer samt anerkender hinandens følelser og kommer videre med en ren tavle, kan forvente at blive belønnet med et sundt og vellykket ægteskab.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s