Parterapi København

Folk spørger ofte, hvordan et par kan fortælle, om de vil få gavn af parterapi; hvordan de kan genkende, at deres problemer ikke længere kan behandles i hjemmet, sammen. Der er ingen enkle svar, men ofte får vi en fornemmelse af, at tingene er ved at nå hårdknude.

Måske skændes du og din partner om de dummeste ting og disse kan hurtigt eskalere til noget grimt og føre til en evt. krise.

Eller dit forhold føles gammelt og vissent, og hvis ingen af jer havde så travlt med at føre separate liv, ville du føle, at du ville dø af kedsomhed. Nogle gange er der et stort problem – såsom penge, sex, utroskab, svigerforældre eller børn – og som man ikke kan få din partner til at forstå udfra dit synspunkt.

Begyndelsen af ​​enhver form for rådgivning er skræmmende og folk finder det som regel sværere at starte parterapi end individuel terapi. Der er den ekstra frygt for, at sandheden vil forstyrre eller såre din partner og gøre en dårlig situation endnu værre. Når jeg er færdig rådgivning og bede par at se tilbage på deres behandling, de fleste indrømme, at selv om de vidste, at jeg var uddannet til at være upartisk, så frygtede de, at jeg ville holde med deres partner. Dette skyldes, parrådgivning vækker en lang hvilende søskende rivalisering spørgsmål: “Vil terapeuten elske mig mest”

Hvis du kan overkomme puklen og satse på parterapi, er belønningen ofte meget større end ved den individuelle rådgivning. I mange tilfælde, får par et øjeblikkeligt kortsigtet boost. Dette medvirker til en følelse af lettelse, at noget endelig er ved at blive gjort, men først og fremmest fordi vores partner acceptere denne prøvelse som et konkret bevis på, at hun eller han drager omsorg for forholdet.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s