Nyt parforhold

Mens de første måneder af et forhold kan føles ubesværet og spændende, så involverer succesfulde langsigtede relationer en løbende indsats og kompromis hos begge parter. Opbygningen af sunde mønstre tidligt i jeres forhold kan etablere et solidt fundament i det lange løb. Når du lige er startet et forhold, er det vigtigt at:

Følelser; Byg et fundament af påskønnelse og respekt. Fokuser på alle de gode ting, din partner siger og gør. Husk ar bemærke selv små muligheder for at sige “tak” til din partner, snarere end at fokusere på fejl din partner har gjort.
Udforsk; Udforsk hinandens interesser, så har du en lang liste af ting i kan nyde sammen. Prøv nye ting sammen for at udvide gensidige interesser.
Etablere; Etabler et mønster af at undskylde, hvis du laver en fejl eller såre din partners følelser. At sige “Undskyld” kan være svært i øjeblikket, men det hjælper i forholdet. Din partner vil stole mere på dig, hvis han eller hun ved, at du vil tage ansvar for dine ord og handlinger.

Relations skift. Ændringer i livet uden for dit forhold vil påvirke, hvad du ønsker og har brug for fra forholdet. Da forandringer er uundgåelige, indbyder det som en mulighed for at styrke forholdet.

Check med jævne mellemrum. Afsæt lejlighedsvis tid af, til at tjekke ind med hinanden omkring skiftende forventninger og mål. Hvis et par ignorerer vanskelige emner for længe, vil deres forhold sandsynligvis, drive imod en dårlig slutning.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s