Nyt parforhold

Mens de første måneder af et forhold kan føles ubesværet og spændende, succesfulde langsigtede relationer involverer løbende indsats og kompromis hos begge parter. Opbygningen af sunde mønstre tidligt i dit forhold kan etablere et solidt fundament for det lange løb. Når du lige er startet et forhold, er det vigtigt at:

Følelser. Byg et fundament af påskønnelse og respekt. Fokus på alle de hensynsfulde ting, din partner siger og gør. Husk ar bemærke selv små muligheder for at sige “tak” til deres partner, snarere end at fokusere på fejl deres partner har gjort.
Udforsk. Udforsk hinandens interesser, så du har en lang liste af ting at nyde sammen. Prøve nye ting sammen for at udvide gensidige interesser.
Etablere. Etablere et mønster af at undskylde, hvis du laver en fejl eller såre din partners følelser. At sige “Undskyld” kan være svært i øjeblikket, men det går langt i retning af healing en splittelse i et forhold. Din partner vil stole på dig mere, hvis han eller hun ved, at du vil tage ansvar for dine ord og handlinger.

Relationer Skift. Ændringer i livet uden for dit forhold vil påvirke, hvad du ønsker og har brug for fra forholdet. Da forandringer er uundgåelige, indbydende det som en mulighed for at styrke forholdet er mere frugtbart end at forsøge at holde det fra at ske.

Check med jævne mellemrum. Lejlighedsvis afsæt tid til at tjekke ind med hinanden på skiftende forventninger og mål. Hvis et par ignorerer vanskelige emner for længe, deres forhold er sandsynligt, at drifte i klippefyldte farvande uden deres bemærke.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s