Parterapi

Forholdet rådgivning er processen med rådgivning parterne i et forhold i et forsøg på at genkende og bedre styre eller forlige besværlige forskelle og gentagne mønstre af nød. De involverede forhold med psykolog i København kan være mellem medlemmer af en familie eller et par (se også terapi familie ), ansatte eller arbejdsgivere på en arbejdsplads, eller mellem en professionel og en klient.

Parterapi (eller relationsterapi) er en beslægtet og anderledes proces. Det kan variere fra forholdet rådgivning i varighed. Kortsigtet rådgivning kan være mellem 1 til 3 sessioner mens langsigtede par terapi kan være mellem 12 og 24 sessioner. En undtagelse er korte eller løsningsfokuseret par terapi. Desuden rådgivning tendens til at være mere “her og nu” og nye mestringsstrategier resultatet. Par terapi er mere om tilsyneladende uløselige problemer med et forhold historie, hvor følelserne er målet og agent for forandring.

Ægteskab rådgivning eller ægteskabelig terapi kan henvise til enten eller en kombination af ovenstående.

Metoderne kan være forskellige på andre måder så godt, men forskellene kan indikere mere om vejleder / terapeut ‘s måde at arbejde på end titlen givet til deres proces. Begge metoder i København kan også erhverves uden beregning, afhængigt af dine behov. For mere information om at få den pleje, der kan kræves, bør man foretage et opkald til et lokalt hospital eller sundhedspersonale.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s