Sådan læser du andres kropssignaler

Du ser en person i lokalet og tænker: Wow. Jeg vil gerne møde ham/hende. Men hvordan kan du være sikker på, at dit kropssprog formidler dine sande hensigter – altså at flirte?

Disse kropssignaler er en god måde at vise mængden af din interesse, at du gerne vil lære dem bedre at kende. Og hvis nogen viser disse signaler til dig? Flirt tilbage – fordi at flirte er uskadelig, og øvelse gør mester.

 

Sådan Flirt med dine øjne

Hold øjenkontakt med den, du finder tiltrækkende i cirka fem sekunder – flirt taktisk, mest fordi det er yderst effektiv. Ifølge bogen ” The Definitive Guide of Body Language “af Alan og Barbara Pease, vil den person, der indledte flirten – have brug for at lukke øjnene tre gange, før den modtageren fanger den – i gennemsnit.

 

Der er mange, mange måder man soignere sig offentligt i en flatterende alligevel flirtende måde, afhængigt af dit køn. Kvinderne kan prøve at røre ved sit hår, kropsholdningen, vise hofter (hvis stående), rette på sit tøj eller slikke på sine læber – alt med den hensigt at gøre opmærksom på hendes tiltrækningskraft. Mænd kan også rette deres tøj, slikke deres læber eller rette deres hår, men de gør også ting som at putte deres hænder i deres bukser (hvis stående), suger i maven ind, eller tage dybe indåndinger for at øge størrelsen af ​​deres bryst. For både mænd og kvinder, er rådet at bruge kropssignalerene til at vise jeres hengivenhed.

 

 

Sådan Flirt ved at pege

Nej, ikke ved hjælp af din finger fjollet. Prøv i stedet at ‘pege’ på den person, du ønsker at flirte med ved at flytte din krop mod dem. Sørg for at dine fødder peger henimod din flirt mål, og brug dine skuldre til at læne imod ham/hende – også selvom du ikke taler med dem. Andre idéer omfatter at vende dine skuldre mod dem.

 

Sådan Flirt Brug Touch

Kig efter muligheder, hvor man kan røre den person, du ønsker at flirte med enten ‘ved et uheld’ eller på anden måde. Rystende hænder er en fremragende flirt taktik, fordi den ikke blot placere jeres hænder sammen (der fører til et “højere niveau af intimitet” ifølge Alan og Barbara Pease), men det er en let måde at kombinere flirten med en introduktion. Du kan også prøve forsigtigt med et henkast, at placere dine hænder på personens arm, hvorefter du meget forsigtigt ‘flytter’ den, så du kan passere din vej til badeværelsetr. Og hvis du ikke er helt komfortabel ved at røre den person, du ønsker at flirte med helt endnu, kan du prøve at efterligne deres bevægelser for en kort periode (dvs. et par sekunder), i stedet for.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s