Nytårsaften

Nogle siger Nytårsaften er den værste aften på hele året. Jeg mener, jeg tror alle helligdage er store. Men med alle sæsonens gaver og de høje forventninger til årets første dag var den bedste, nytår har sine odds imod det. Men der er steder i verden, der er nytårsritualer for nytår, uanset om du er single eller gift med fem børn. Her er fem top nytår rejsemål for familier, og fem for “part crowd” derude.
Hvis du kan kæmpe dig igennem en million mennesker og holde din familie sammen, London er det bedste sted at fejre nytår sammen. Fyrværkeri showet er helt utroligt på London Eye. Og for den bedste plads i riget, du kan være heldig og finde en plads på London Eye.
Det kan være mere egnet til et ægtepar med Paris ‘uundgåelige romance der svæver gennem luften og friheden til at gå med drinks i hånden, imens de oplyste gade, butikker og stande af enhver art, og capstone pariserhjul på Champs-Elysees street udgang vil fange ethvert barns fantasi.

Selvom det ikke er den mest berømte by i verden, kan Savannah prale af en fantastisk atmosfære for både voksne og børn. Levende musik og rigeligt med aktiviteter for børn begynder kl. 21:00, og en middags time “Polar Plunge”, hvor deltagerne i kostumer bekæmpe den frostklare flod som kapløbet om målstregen – Sørg for at underholde hele familien.
Hvis fyrværkeri og parader ikke er nok til at sikre en stor tid, nytårsritualer har pyrotekniske, lys-og fyrværkeri shows. Parker forbliver åbent indtil omkring 1:00 også! Om det eneste, der mangler, er et flyvende tæppe med Aladdin & Jasmine.
Min favorit nytår erindringer er stadig dem, min familie deles i kammeraternes hjem. Opholder sig op ekstra sent, at være sammen med dine bedste venner, der kører rundt i kælderen med streamers og hatte, og drikke falske champagne og føle sig som en voksen – der er intet bedre end det!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s