Let eller svært?

Mange mennesker har en vanskelig tid at komme tilbage i dating verden efter de er blevet skilt. Der er en periode med sørge og helbredende, der skal finde sted. Længden af denne periode er forskellig for hver enkelt person. Der findes ingen tid til at komme over en skilsmisse. Hver situation og hver enkelt er helt unik.

Folk, der har været gift i en meget lang periode har ofte den sværeste tid genindtaste dating verden. De har fået så vant til at være sammen med deres ægtefælle og de har ikke været på en dato i så lang tid. Ofte har de glemt, hvad der er involveret i dating.

En anden ting, der arbejder imod dem, er det faktum, at tider altid er under forandring. Der er nye former for dating, er folk altid ændrer sig, og forbedringer er lavet til alt. Samfundet tvinger os til at ændre og tilpasse. Hvis du har været gift i lang tid, vil du ikke være opmærksom på de ændringer, der er foretaget. Du er et tab at gå ind i dating feltet.

Folk, der er yngre og som ikke har været gift i en længere periode vil ofte finde det lettere at genindtræde i dating verden. De har ikke været væk fra markedet så længe. De er stadig temmelig frisk.

De ved, hvad der er involveret i dating og hvad aspekter. Yngre mennesker er meget mere tilbøjelige til succes dato efter en skilsmisse på grund af disse faktorer. Men unge mennesker, der bliver gift er også meget mere tilbøjelige til at blive skilt. Dette skaber en ond cirkel. Det ændrer også dynamikken i dating verden.

Hvis du har en stor gruppe af unge eller midaldrende mennesker, der alle sammen, chancerne er de fleste af dem vil være blevet skilt. Nogle gange vil folk i denne situation, har selvværd spørgsmål. De er bange for at komme tilbage i dating scene.

Den omstændighed, at flertallet af de unge bliver skilt gør det lettere på nogle måder for dem at starte dating igen. De er omgivet af jævnaldrende, som har været igennem de samme ting, de går igennem. Begge folk har at gøre med usikkerhed, frygt og usikkerhed. De har tendens til at klikke mere og nyder at tilbringe tid sammen.

Den ene ting, fraskilte skal være forsigtig med, når de genindtaste dateringen verden er det faktum, at de er på rebound. Nogle mennesker kan lide at drage fordel af dette faktum.

De tror, at de kan få, hvad de ønsker eller kan manipulere den person, der er ved at komme fra skilsmissen. Samtidig, vil nogle mennesker, der er blevet skilt være på udkig efter nogen til at udfylde det tomrum i deres liv. Det er ikke hensigtsmæssigt og kan ødelægge chancen for et succesfuldt forhold. De giver falske forhåbninger til andre mennesker og ender med at såre sig selv og den anden person.

Hvis du er skilt, og søger at komme tilbage i dating verden, skal du bruge forsigtighed. Det er meget muligt at have et succesfuldt forhold efter en skilsmisse. Du skal bare bruge en ordentlig planlægning og ved, hvad du ønsker. Giv dig selv tid til at sørge dit tab og komme over de følelser, du har mod din ex. Dette vil give dig mulighed for at starte dating med en ren tavle og en klar ramme i sindet.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s