At finde en god rådgiver

Forholdet Rådgivning kan hjælpe med at forbedre den måde, vi forholder os til mennesker omkring os og bryde fri af gamle mønstre at realisere vores potentiale. Det er normalt en integreret del af personlige eller individuelle arbejde.

For at løse problemer i vores intime forhold, kan det være hensigtsmæssigt at overveje, Par Rådgivning når forholdet, snarere end hver af de personer, der betragtes som »kunde«.

Vores følelse af identitet og selvværd hviler på styrken af ​​vores forhold, og ofte er vi fortvivlelse, når de mislykkes. Vores måder at forholde sig læres i en ung alder i familien, hvor vi voksede op, og vi kan blive fanget i usunde og lidet formålstjenlige vaner, der begrænser vores liv.

Under pres, vi ofte vender tilbage til kendte mønstre. Familien syndebuk kan finde sig selv hurtig til at acceptere skylden, når trykket bygger op på arbejde. Assistenten, der blev mobbet som barn, kan finde sig tiltrukket af at invitere kritik fra en anmassende boss.

Selvrespekt og smag selv er de vigtigste ingredienser for ethvert godt forhold. Hvis disse er en mangelvare, du kan overveje rådgivning til at løse dem. Ethvert forhold, der mindsker en persons selvværdbør undersøges nøje.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s