Dit ægteskab er ikke håbløs Efter en Affair

Overlevende utroskab og helbredelse dit forhold er mulig.
Hvis du har brugt nogen tid på at http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-15463655 gennemse utroskab støtte fora på nettet, chancerne er, at du allerede har hørt om den succes, som mange virkelige liv par har tilskrevet “Utroskab Krise: Hvordan man opnår tilgivelse og respekt Efter Din Affair”. Eller måske dit ægteskab rådgiver omdirigeret dig til dette websted, fordi de har set dramatiske resultater, også.
Men ligegyldigt hvordan du fandt vores hjemmeside, vi er glad for du gjorde – hvert ægteskab fortjener en chance til fornyet håb og forsoning. Det er derfor vi er her!
Vores læser-roste pdf download er en unik og menneskelig gennemgang af de følelsesmæssige problemer, der uvægerligt følger affære opdagelse og en praktisk køreplan, at den fejlende partner kan bruge til at bidrage til genopretningen af ​​hans eller hendes ægteskab. Det er en fuld-længde, 152 siders bog skrevet af en tidligere forrådte ægtefælle til at hjælpe de ulovlige ægtefælle i deres bestræbelser på at redde og helbrede deres ægteskab.
Det er i øjeblikket den eneste utroskab bogen til rådighed, der koncentrerer sig udelukkende om den rolle, den utro partner under de tidlige stadier af affære opdagelse.
“Utroskab Crisis: Hvordan man opnår tilgivelse og respekt Efter Din Affair” effektivt tackler de svære følelsesmæssige problemer, der dukker op, efter en affære bliver opdaget, herunder: sorg, vrede, bitterhed, mistillid, gengældelse, forlegenhed, følelsesmæssig udmattelse og unforgiveness. Og i modsætning til mange traditionelle selvhjælpsbøger, betyder det ikke fuske i pop psyko-pludre. I stedet skitserer en konkret og praktisk plan, at alle, der oprigtigt ønsker at genopbygge hans eller hendes ægteskab efter en affære, kan forstå og anvende med succes.
Hvorfor har “Utroskab Crisis: Hvordan man opnår tilgivelse og respekt Efter Din Affair” hjulpet så mange par kæmper med utroskab?
Fordi det umiddelbart omhandler flygtige følelsesmæssige ekstremer i forbindelse med affæren opdagelse, i modsætning til mange traditionelle tilgange, der kan arbejde for at forlænge den smerte og vrede for begge ægtefæller – kan bidrage yderligere til ustabilitet i ægteskabet. Disse teoretiske tilgange bidrage yderligere til ustabilitet af ægteskabet ved at fokusere på ægteskabet som en helhed uden først at behandle den skadede ægtefælles følelsesmæssige reaktion på affæren opdagelse, selvom forsknings-og real-life erfaring siger, at dette faktisk ikke er den bedste fremgangsmåde!
På trods af klare statistikker støtter, at et par er mere tilbøjelige til at forblive gift, hvis en udenomsægteskabelig affære grundigt udforsket gennem rådgivning:

59% af alle par i rådgivning sagde, at deres terapeut primært fokuseret på generelle ægteskabelige problemer, ikke er sagen, og
23% af alle par i rådgivning sagde, at deres terapeut opfordrede dem til hurtigt at dække højdepunkter fra sagen, derefter gå videre.

* Oversigt over rapport Undersøgelse om udenomsægteskabelig anliggender af Peggy Vaughan
Det er derfor, “Utroskab Crisis: Hvordan man opnår tilgivelse og respekt Efter Din Affair” blev skrevet – for at hjælpe de ulovlige ægtefælle effektivt konfrontere de følelsesmæssige reaktioner, der følger affære opdagelse, så hans eller hendes ægteskab kan begynde at helbrede.
Hovedpunkter omfatter:
● Hvorfor er du den partner, der kan dybt ændre dit ægteskab på dette tidspunkt.
● Den # 1 årsag til unforgiveness efter en affære.
● Hvorfor respekt er afgørende for ægteskabelige stabilitet.
● Hvorfor tilgive dig selv, vil gøre det nemmere for din ægtefælle til at tilgive dig.
● Hvordan man undgår 2 almindelige følelsesmæssige holdninger, der muliggør fiasko.
● Hvordan man genkender følelsesmæssige prioriteringer, som kan sabotere dit bedste for at redde og helbrede dit ægteskab.
● 20 + udsagn, at du aldrig bør gøre for at din ægtefælle efter en affære, og hvorfor.
● Hvorfor de mennesker, der elsker dig mest vil give dig den værste rådgivning om dit ægteskab.
● Hvordan man spare tid og energi, mens du arbejder trofast at genskabe dit ægteskab.
● Hvordan man kan reducere sandsynligheden for et gengældelsesangreb affære.
● Hvordan man undgår “krigsførelse” i dit ægteskab.
● Sådan hjælper du din ægtefælle komme over deres vrede i tide.
● Hvordan man kan reducere sandsynligheden for bitterhed.
● Hvordan man kan stoppe argumenter døde på deres vej.
● Sådan slutningen nogen forlegenhed du eller din ægtefælle føler sig over affæren.
● Hvad du kan gøre for at arbejde på dit ægteskab, hvis din ægtefælle ønsker adskillelse.
● Og meget mere …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s