Dit ægteskab er ikke håbløs Efter en Affair

A overleve utroskab og helbrede dit forhold er muligt.
Hvis du har brugt nogen tid på at http://www.bbc.co.uk/news/uk-wales-15463655 gennemse utroskabs støtte på nettet, så er chancerne for, at du allerede har hørt om den succes, som mange par har tilskrevet “Utroskabs Krise: Hvordan man opnår tilgivelse og respekt Efter en affære”. Eller måske henviser din ægteskabrådgiver dig til dette websted, fordi de har set dramatiske resultater, også.
Men ligegyldigt hvordan du fandt vores hjemmeside, så er v glade for at du gjorde – hvert ægteskab fortjener en chance til fornyet håb og forsoning. Det er derfor vi er her!
Vores læser-roste pdf download er en unik og menneskelig gennemgang af de følelsesmæssige problemer, der følger affæren og en videre praktisk køreplan, at den fejlende partner kan bruges til at bidrage til genopretningen af hans eller hendes ægteskab. Det er en fuld-længde, 152 siders bog skrevet af en tidligere forrådte ægtefælle til at hjælpe de utro ægtefæller i deres bestræbelser på at redde og helbrede deres ægteskab.
Det er i øjeblikket den eneste utroskabs bog til rådighed, der koncentrerer sig udelukkende om den rolle, den utro partner er i under de tidlige stadier af en affære og opdagelsen opdagelse.
“Utroskab krise: Hvordan man opnår tilgivelse og respekt Efter en affære” og hvordan du effektivt takler de svære følelsesmæssige problemer, der dukker op, efter en affære bliver opdaget, herunder: sorg, vrede, bitterhed, mistillid, gengældelse, forlegenhed, følelsesmæssig udmattelse og manglende tilgivelse. Og i modsætning til mange traditionelle selvhjælpsbøger, betyder det ikke fusk i form af lommepsykologi. I stedet skitseres en konkret og praktisk plan, til alle, der oprigtigt ønsker at genopbygge deres ægteskab efter en affære, den kan forstås og anvendes med succes.
Utroskab krise: Hvordan man opnår tilgivelse og respekt Efter en affære” har hjulpet så mange par kæmper med utroskab.
Bogen har hjulpet mange par, fordi det umiddelbart omhandler flygtige følelsesmæssige ekstremer i forbindelse med opdagelsen af affæren, i modsætning til mange traditionelle tilgange, der kan arbejde for at forlænge den smerte og vrede for begge ægtefæller – kan bidrage yderligere til ustabilitet i ægteskabet. Disse teoretiske tilgange kan bidrage til yderligere ustabilitet af ægteskabet ved at fokusere på ægteskabet som en helhed uden først at behandle den skadede ægtefælles følelsesmæssige reaktion på opdagelsen af affæren, selvom forsknings-og real-life erfaring siger, at dette faktisk ikke er den bedste fremgangsmåde!
På trods af klare statistikker der støtter, at et par er mere tilbøjelig til at forblive gift, hvis en udenomsægteskabelig affære bliver grundigt udforsket gennem rådgivning:

59% af alle par i rådgivning sagde, at deres terapeut primært fokuserede på generelle ægteskabelige problemer, ikke årsagen, og
23% af alle par i rådgivning sagde, at deres terapeut opfordrede dem til hurtigt at dække højdepunkter fra sagen, og derefter gå videre.

* Oversigt over rapport Undersøgelse om udenomsægteskabelig anliggender af Peggy Vaughan
Det er derfor, “Utroskab Crisis: Hvordan man opnår tilgivelse og respekt Efter Din affære” blev skrevet – for at hjælpe de utro ægtefæller til effektivt at konfrontere de følelsesmæssige reaktioner, der følger efter opdagelsen af affæren, så hans eller hendes ægteskab kan begynde at hele.
Hovedpunkter omfatter:
● Hvorfor er du den partner, der kan ændre dit ægteskab på dette tidspunkt.
● Den # 1 årsag til manglende tilgivelse efter en affære.
● Hvorfor respekt er afgørende for ægteskabelige stabilitet.
● Hvorfor tilgive dig selv, vil gøre det nemmere for din ægtefælle at tilgive dig.
● Hvordan man undgår 2 almindelige følelsesmæssige holdninger, der muliggør fiasko.
● Hvordan man genkender de følelsesmæssige prioriteringer, som kan sabotere  redde og helbrede dit ægteskab.
● 20 + udsagn, at du aldrig bør gøre efter at din ægtefælle har haft en affære, og hvorfor.
● Hvorfor de mennesker, der elsker dig mest vil give dig den værste rådgivning om dit ægteskab.
● Hvordan man spare tid og energi, mens man arbejder trofast på at genskabe dit ægteskab.
● Hvordan man kan reducere sandsynligheden for et gengældelsesangreb affære.
● Hvordan man undgår “krigsførelse” i dit ægteskab.
● Sådan hjælper du din ægtefælle til at komme over deres vrede i tide.
● Hvordan man kan reducere sandsynligheden for bitterhed.
● Hvordan man kan stoppe argumenter der døde på deres vej.
● Sådan slutningen med den forlegenhed du eller din ægtefælle føler sig over affæren.
● Hvad du kan gøre for at arbejde på dit ægteskab, hvis din ægtefælle ønsker adskillelse.
● Og meget mere …

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s