Er du klar til ægteskab?

Skal giftes rigtige for dig? Hvad har du brug for at vide, før du går ned ad kirkegulvet? Dr. Phil råder dig til at tage et nærmere kig på dig selv og forholdet, før binde knude. Spørg dig selv disse spørgsmål.

Hvorfor er du giftes?
Vær ærlig og vurdere årsagerne bag dit engagement. Skriv en liste over fordele og ulemper om din partner og dit forhold. Hvis du nødt til at tale dig ind i ægteskabet “ikke. http://www.dr.dk/P1/menneskerogtro/udsendelser/2011/08/29084425.htm Hvis du nødt til at tale din forlovede ind i et ægteskab” no way! Sørg for, at du ikke får gift at flygte eller undgå noget. Har du bare altid ønsket at blive gift? Det er ikke en god nok grund. Hvis du får kvalme shoppe efter en brudekjole eller synes at være syg, hver gang du er nødt til at opfylde de festmåltider, lyt til din krop.

Ved du kender og stoler på din partners personlige historie?
Den bedste indikator for fremtidig adfærd er relevant tidligere adfærd. Lær af det. Hvordan har din partner optrådt i tidligere forhold? Hvordan har de opført sig med dig? Hvad har din partner lært om ægteskab fra hans / hendes forældre? Kig nøje på din partners forældre “børn lærer, hvad de bor.

Har du planlagt et ægteskab “eller bare et bryllup?
Kage, blomster og fine porcelæn er alle spændende, men der er mere på spil end én dag. Deres bryllup er en dag, et ægteskab er et helt liv. Du behøver ikke bare ønsker at være gift, du ønsker at være lykkeligt gift. Tænk over de næste 50 år. Sæt mindst den samme mængde tid og kræfter, som du bruger til at planlægge dit bryllup i planlægningen dit ægteskab. Udvikle en følelsesmæssig ægtepagt med din partner, der skitserer, hvordan du vil håndtere børn, disciplin, sex, penge, arbejdsdeling, religion, karriere, pension, svigerforældre, geografi, osv. Hvis du ikke har planer for og diskutere disse emner, vil du ikke være i stand til at flette to liv sammen.

Er du investere mere, end du har råd til at tabe?
Kig på bekostning af dit forhold. Hvis du nødt til at opgive dine venner, karriere, eller familie, for eksempel, prisen er for høj. Hvis det hele falder fra hinanden, vil du blive følelsesmæssigt fallit? Det er bedre at være sund alene, end syg med en anden.

Har du identificeret og videreformidlet dine behov og forventninger?
Kend dig selv. Du kan ikke afgøre, om nogen er godt for dig, hvis du ikke kender dine egne behov. Det er ikke egoistisk at have mål i et forhold. Udtrykke dine behov og forventninger, nu “ikke når du allerede er i ægteskabet. Hvad er din absolut beskæftige sig Breakers? Kender du din partners?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s