Er du den jaloux type?

Jeg håber det ikke!

Jalousi er en af de hurtigste og sikreste måder at få dumpet.

Jalousi er et tegn på usikkerhed. Det indikerer en manglende tillid fra din side. http://www.xn--bedreparforholdkbenhavn-0mc.dk/parforhold/er-du-eller-din-partner-jaloux
Ved at handle på en jaloux måde, hvor du primært “fortæller hende,” at du ikke føler dig værdig til hendes kærlighed, og at du er bekymret for at hun kommer til at finde en af de mange, mange fyre derude, som er “bedre end” dig.

For ikke at nævne det faktum, at det er et utrolig irriterende personlighedstræk.

Glem aldrig, at kvinder er tiltrukket af tillid hos mænd. Hvis en kvinde opdager, at du mangler selvtillid, så hun vil miste respekten for dig. Og hvis hun ikke respektere dig, kan hun ikke elske dig. Og hver gang du handler som en jaloux idiot, mister du mere af hende.

Nu må du ikke prøve at fortælle mig, at du er den “jaloux type” ikke på grund af manglende tillid, men fordi du virkelig elsker og holder af hende. Eller fordi du ikke kan stole på hende. Jeg køber ikke det … og det vil hun heller ikke.

Jalousi handler om dig og dine følelser af usikkerhed, din mangel på tillid; dine følelser af mindreværd. Og det er dit problem. Det har intet at gøre med hende. (Og hvis du virkelig ikke kan stole på hende, hvorfor spilder du så din tid. Find nogen, som du kan stole på.)

Så hvad gør du, hvis du er den jaloux type?

Nå, siden du ved, at jaloux handlemønstre vil skubbe hende væk fra dig (ved at reducere henseende) og at handle på en selvsikker måde vil trække hende mod dig (ved at øge respekt), så …

Lad hende gøre, hvad hun vil. Giv hende al den frihed hun ønsker. Du må ikke klage, når hun går ud med hendes venner. Smil, når hun siger, at hun kommer til at spise frokost med sin gamle kæreste. http://www.xn--bedreparforholdkbenhavn-0mc.dk/parforhold/parforhold-i-krise Opmuntre hende til at gå til en mandlige stripklub. Stolt viser du din tillid til hende.

Og ved, at HANDLE tillid overfor disse omstændigheder (der gør de fleste mænd jaloux) rent faktisk vil tiltrække hende. Ved at gøre dette, vender du hovedsageligt de negative personlighedstræk (jalousi) til et positiv personlighedstræk (selvtillid).

Du skal byde disse typer af situationer og se dem som muligheder for at få vist din tillid til hende … og til at få hende tættere på dig.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s