Syv Nøgler til lykke og succes i parforholdet

Det lykkeligste folk i verden er ikke dem, der har ingen problemer, men dem, der lærer at leve med ting, der er mindre end perfekt.

I dette billede, se bare på deres tilstand … ikke noget sted at sove, der stadig har de lavet nogle plads til katten og hunden … vand poring fra taget, men stadig hver enkelt af dem har et fredeligt smil på deres ansigt … Simpelthen fantastisk! Derfor: Succes er ikke nøglen til lykke. Lykke er nøglen til succes. Net-dating er.

1. Gensidig Tillid: Nøglen til lykke og succes

Gensidig tillid er en meget vigtig faktor for alle relationer. Når tilliden er brudt, det er enden af forholdet. Manglende tillid fører til mistanke, mistanke skaber vrede, vrede årsager fjendskab og fjendskab kan resultere i adskillelse.

En telefon operatør, fortalte mig, at hun en dag modtog et telefonopkald. Hun svarede, ‘Public Utilities Board. ” Der blev stille. Hun gentog, ‘PUB.’ Der var stadig intet svar. Da hun skulle til at afskære den linje, hun hørte en dame stemme, Åh, så dette er PUB. Undskyld, jeg fik nummeret fra min mands lomme, men jeg ved ikke hvis nummer det er.

Uden gensidig tillid, forestil dig lige, hvad der vil ske med parret, hvis teleoperatør besvaret med bare ‘Hello’ i stedet for ‘Pub’.

“Den bedste overbevisning er troværdighed, og det værste af manerer er forræderi.”

“Der er tre ting, som Gud ikke fritage nogen fra at gøre Returnering af tillid og holde dine løfter til de gode og de ugerningsmænd ens, og at være god og barmhjertig mod forældre, uanset at de er gode. af ikke. ”

“Havde morderen af Imam Ali holdt en tillid med ham, han ville have givet det tilbage.”

“Du må ikke svigte den, som stoler på dig, selv om han svigter dig Han svor, at Guds budbringer fortalte ham en time, før han døde:. Return den tillid, at den gode og den ondskab , og om det er trivielt eller store. ”

2. Ingen pege fingre: Nøglen til lykke og succes

En mand spurgte sin far-in-law, “Mange mennesker rost dig for et vellykket ægteskab. Kan du dele med mig din hemmelighed? ”

Faderen-in-law besvaret i et smil, “aldrig kritisere din kone for hende mangler, eller når hun gør noget forkert. Altid huske på, at på grund af hendes mangler og svagheder, kunne hun ikke finde en bedre mand end dig. ”

Vi ser alle frem til at blive elsket og respekteret. Mange mennesker er bange for at tabe ansigt. Generelt, når en person har begået en fejl, ville han se sig omkring for at finde en syndebuk for at pege fingre ad. Dette er starten på en krig. Vi bør altid huske, at når vi peger én finger på en person, er de fire andre fingre peger på os selv.

Hvis vi tilgive andre, andre vil ignorere vores fejl også.

“Ignorer de mangler, og tilgive de fejl andres, ligesom du håber, at Gud vil tilgive dine forbrydelser og synder.” “Den bedste gerning af en stor mand, er at tilgive og glemme.”

3. Oprettelse Perfect Relationships: Nøglen til lykke og succes

En person, der besøgte matchmaker for ægteskab, og anmodede “Jeg er på udkig efter en ægtefælle. Please hjælp mig med at finde en passende én. ” Den matchmaker sagde: “dine krav, tak? ‘ ‘Åh, flot, høflig, humoristisk, sporty, vidende, hyggeligt at tale. Villige til at ledsage mig hele dagen hjemme i min fritid time, hvis jeg ikke går ud. Fortæller mig, interessante historier, når jeg har brug for ledsager til samtale og være stille, når jeg ønsker at hvile. ” Den matchmaker lyttede opmærksomt og svarede: ‘Jeg forstår du har brug for tv ikke ægtefælle. ”

Der er et ordsprog, at et perfekt match kun kan findes mellem en blind kone og en døv mand, fordi den blinde kone ikke kan se fejl af manden og den døve mand kan ikke høre den nagende af en kone. Mange par er blinde og døve på bejle til scenen og drømmen om evig perfekt forhold. Desværre, når spændingen af kærlighed aftager, de vågner op og opdager, at ægteskab er ikke en dans på roser. Det mareridt begynder.

4. Ingen Overvældende: Nøglen til lykke og succes

Mange relationer mislykkes, fordi den ene part forsøger at overmande en anden, eller kræver for meget. Folk i kærlighed har tendens til at tro, at kærligheden vil overvinde alt, og deres ægtefæller vil ændre de dårlige vaner efter ægteskabet. Faktisk er dette ikke tilfældet. Der er et kinesisk ordsprog, der bærer betydningen, at “Det er lettere at omforme et bjerg eller en flod end en persons karakter.”

Det er ikke let at ændre. Således vil have høje forventninger om at ændre ægtefælle karakter medføre skuffelse og ubehageligheder.

Det ville være mindre smertefuldt at ændre os selv og sænke vores forventninger.

Engang var der en konge, der regerede et velstående land. En dag gik han for en tur til nogle fjerntliggende områder af sit land. Da han var tilbage til sit palads, han klagede over, at hans fødder var meget smertefuldt, fordi det var første gang, at han gik for en sådan en lang tur, og den vej, han gik igennem var meget hård og stenet. Han beordrede sine folk til at dække alle veje i hele landet med læder.

Definitely, vil dette behov tusindvis af køer ‘hud, og ville koste en enorm mængde penge.

Så en af hans kloge tjenere vovede sig til at fortælle kongen, “Hvorfor har du til at bruge, at unødige penge? Hvorfor tager du ikke bare klippe et lille stykke læder til at dække dine fødder?”

Kongen var overrasket, men han senere enige om at hans forslag, at lave en “sko” for sig selv.

Der er faktisk en værdifuld lektie af livet i denne historie: at gøre denne verden til et rart sted at bo, må du hellere ændre dig selv – dit hjerte, og ikke verden.

5. Højre Tale: Nøglen til lykke og succes

Der er et kinesisk ordsprog, der bærer således, at »en tale vil enten fremgang eller ødelægge en nation.” Mange relationer afbryde på grund af forkert tale. Når et par er for tæt med hinanden, vi altid glemmer gensidig respekt og høflighed. Vi kan sige noget uden at overveje, om det ville skade den anden part.

En kvinde og hendes milliardær mand besøgte deres byggeplads. En arbejdstager, der bar en hjelm så hende og råbte, ‘Hej, Emily! Husk mig? Vi var venner i gymnasiet. ” På vejen hjem, drillede hende millionær mand hende: “Heldigvis du giftede sig med mig. Ellers vil du blive gift med en bygningsarbejder. ” Hun svarede, ‘Du bør forstå, at du giftede mig. Andre kloge, vil han være millionær og ikke dig. ”

En lille pige spurgte sin far, “Hvordan den menneskelige race ser ud? ‘ Faderen svarede: “Allah (swt) gjorde Adam og Eva, og de havde børn, og så var alle lavet menneskeheden. ‘ To dage senere spurgte pigen sin mor det samme spørgsmål. Moderen svarede: “For mange år siden var der aber, hvorfra den menneskelige race har udviklet sig.” Den forvirrede pige tilbage til hendes far og sagde: “Far hvordan er det muligt, at du fortalte mig den menneskelige race blev skabt af Allah (swt), og mor sagde, at de udviklede sig fra aber?” Faderen svarede: ‘Jamen, kære, det er meget simpelt. Jeg fortalte dig om min side af familien og din mor fortalte dig om hendes. ”

Ofte udveksle disse bemærkninger planter kimen til et dårligt forhold. Det er ligesom en brudt æg – kan ikke vendes.

6. Personlig Perception: Nøglen til lykke og succes

Forskellige mennesker har forskellige opfattelse. En mands kød kunne være en anden mands gift.

Når Luqman (as), sagde den kloge til sin søn, “Oh søn! Du må ikke binde dit hjerte i at søge fornøjelsen af mennesker. Du er ikke tilbøjelige til at lykkes. Må ikke opmærksomme på, hvad folk siger. Stedet fortælle dig altid at søge fornøjelsen af Allah (swt). ”

Luqman (as), ønskede, at Wise denne lektion for altid at være husket og aldrig at blive glemt. Han tænkte på en måde. Så han fortalte sin søn at ride et æsel og sønnen adlød. Faderen fulgte bagefter til fods. De rejste på denne måde for nogle afstand.

Efter nogle afstand, som de stødte på en gruppe af mennesker. Se søn på æsel, en af dem sagde: “Sikke en uhøfligt og bad boy. Den gamle far er at gå til fods. Den unge søn er komfortabelt ridende på æslet. Dette er ingen måde at vise respekt for ens far.”

Far og søn hørte dette. Sønnen kom ned fra æslet. Luqman (as), The Wise red på æslet.

Efter nogle afstand, som de stødte på en anden gruppe af mennesker. På at se faderen rider på æsel, sagde den ældste i gruppen, “Åh, du gamle mand! Dette er ikke måden at få en søn. Du gør ham tur i den varme sol, mens du sidder behageligt på æslet.”

The Wise opmærksom på, hvad folk sagde. Han kom ned fra æslet. Både far og søn gik til fods. Æslet gik foran. De gik lidt videre.

Folk se dem, sagde: “Hvor tåbeligt er du? Du går bag et æsel. Hvorfor kan du ikke køre det?”

The Wise og hans søn igen accepteret, hvad folk sagde. De har begge red æslet og gik videre. De kom på tværs af en flod. Der var en bro, som skal krydses. Nogle mennesker sad der. De så Luqman (as), The Wise og hans søn rider på æsel. En af dem sagde: “Det er meget uvenlige og grusom af jer to til at ride på de fattige æsel. Det lille dyr kan næsten ikke tage alle dine byrder.”

Så tager dette råd Luqman (as), The Wise og hans søn afmonteret fra æslet. De rejste lidt distance yderligere. Ser meget kærligt Luqman (as), sagde den kloge til sin søn: “Du har hørt og set, hvad folk sagde. Det må have sikret dig, ved nu, at uanset hvad du gør, http://da.wikipedia.org/wiki/Bright_Eyes eller alt efter hvilken måde du bevæger dig, er man ikke i stand til at behage mennesker i verden. ” Du kan aldrig få alle prise dig, ej heller vil alle fordømme dig. Aldrig i fortiden, ikke på nuværende tidspunkt, og aldrig vil være i fremtiden.

The Wise pegede på den strømmende flod og tilføjede: “En person kan bygge en mur tværs over floden. Det vil standse strømmen af vandet. Men det er ikke muligt at lukke munden på folk fra kritik. ”

Meget klart, lignende er tilfældet i vores verden i dag. Tungen har ingen knogler. Det kan tale selv uden tanke. Der er så mange meninger som der er mennesker i verden. Det er meget slemt at finde fejl hos den anden person, især når han gør noget godt. En person kan føle sig meget såret, når han lytter til alle de tunger, der taler løs. For at undgå at blive såret af løs snak, en person kan træne sig selv. Han kan disciplinere sig selv til at tænke. Ved at tænke at han kan vide, hvad der er galt og ugyldige. Når en person er sikker på, at hvad han gør vil behage sin Herre, Allah (swt) den Almægtige, han må aldrig bekymre dig hvad andre taler. Dermed ikke være alt for generet af andres ord, hvis din samvittighed er klar.

“Vi må gøre, hvad vi forestille at være den rigtige og ikke genere vores hoveder eller belaste vores sjæl med, om vi vil blive en succes. For hvis vi ikke gør det rigtige, vil vi gøre de forkerte ting, og vi vil bare være en del af sygdommen og ikke en del af den kur. ” – EF Schumacher

7. Vær tålmodig: Nøglen til lykke og succes

Dette er en anden historie, som skete i USA. En mand kom ud af sit hjem for at beundre hans nye lastbil. Til hans overraskelse, var hans tre-årige søn lykkeligt plukket sten og ridset linjer på siden af lastbilen. I sin vrede, løb manden til sin søn, slog ham væk. Og tog den lille drengs hænder og ramte det mange gange som straf, og ikke indser at han var ved hjælp af en skruenøgle. Når faderen faldet til ro, han styrtede sin søn på hospitalet.

Selv om lægen forsøgte desperat at redde den knuste knogler, han til sidst var nødt til at amputere fingrene fra både den lille drengs hænder. Da drengen vågnede op fra operationen, og så hans forbandt stumper, han uskyldigt sagde: “Far, jeg er ked af din lastbil.” Så spurgte han, “Men da er mine fingre vil vokse tilbage?” Faderen blev så såret. Han gik tilbage til lastbil og sparkede den en masse gange. Siddende tilbage han så på den ridser, lille dreng skrev “I LOVE YOU DAD.” Senere derefter begik selvmord.

Tænk over denne historie, næste gang nogen træder på dine fødder eller du ønsker at tage hævn. Tænk først, før du mister din tålmodighed med en, du elsker. Lastbiler kan repareres. Knoglebrud og sårede følelser, ofte ikke kan. Alt for ofte at vi undlader at erkende forskellen mellem person og præstationer. Vi glemmer, at tilgivelse er større end hævn.

Folk laver fejl. Vi får lov til at begå fejl, fordi vi mennesker ikke er perfekte. Men de foranstaltninger, vi træffer mens den i et raseri vil hjemsøge os for evigt.

Det tager 72 muskler til at rynke panden – kun 14 at smile! Så hold smilende, trods alt, kun vi lever én gang.

I ordet SMILE:

S står for sæt dig fri
M står for Gør dig speciel
Jeg står for Øger dit ansigt værdi
L står for elevatorer din spiritus
E står for Sletter alle dine spændinger
En Smile gør os at se yngre, mens Bønner gør os føler sig stærkere.

Tænk over hvor speciel et smil er. Det koster ingenting, men har magt til at berige alle, der modtager den.

Et smil er lys i dit vindue, som fortæller andre, at der er en omsorgsfuld, at dele personen indeni.

Selv et smil eller et venligt ord betragtes som velgørenhed.

Good Life starter kun, når du holder op med at ønske en bedre One. Så, lev som et lys, der brænder sig selv, men at give lys til andre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s