Syv Nøgler til lykke og succes i parforholdet

Det lykkeligste folk i verden er ikke dem, der ingen problemer har, men dem, der lærer at leve med ting, der er mindre perfekte.

I dette billede, se bare på deres tilstand … de har ikke noget sted at sove, men de har stadigvæk lavet plads til katten og hunden … vand drypper fra taget, men stadig hver enkelt af dem har et fredeligt smil på deres ansigt … Simpelthen fantastisk! Derfor: Succes er ikke nøglen til lykke. Lykke er nøglen til succes. Net-dating er.

1. Gensidig Tillid: Nøglen til lykke og succes

Gensidig tillid er en meget vigtig faktor for alle relationer. Når tilliden er brudt, det er enden af forholdet. Manglende tillid fører til mistanke, mistanke skaber vrede, vrede forsager fjendskab og fjendskab kan resultere i adskillelse.

En telefon operatør, fortalte mig, at hun en dag modtog et telefonopkald. Hun svarede, ‘Public Utilities Board. ” Der blev stille. Hun gentog, ‘PUB.’ Der var stadig intet svar. Da hun skulle til at afskære den linje, hun hørte en dame stemme, Åh, så dette er PUB. Undskyld, jeg fik nummeret fra min mands lomme, men jeg ved ikke hvis nummer det er.

Uden gensidig tillid, forestil dig lige, hvad der vil ske med parret, hvis teleoperatør besvaret med bare ‘Hello’ i stedet for ‘Pub’.

“Den bedste overbevisning er troværdighed, og det værste er forræderi.”

“Der er tre ting, som Gud ikke kan fritage nogen fra at gøre Returnering af tillid og holde dine løfter til de gode og dine ugerningsmænd ens, og at være god og barmhjertig mod forældre, uanset om de er gode. eller ikke. ”

“Havde morderen af Imam Ali holdt en tillid med ham, han ville have givet det tilbage.”

“Du må ikke svigte den, som stoler på dig, selv om han svigter dig. Han svor, at Guds budbringer fortalte ham en time, før han døde:. Hvis den tillid tilbage, af den gode og den ondskab , og om det er trivielt eller store. ”

2. Ingen pege fingre: Nøglen til lykke og succes

En mand spurgte sin svigerfar, “Mange mennesker har rost dig for et vellykket ægteskab. Kan du dele din hemmelighed med mig? ”

Svigerfaren svarede med et smil, “kritiser aldrig din kone for hende mangler, eller når hun gør noget forkert. Husk altid på, at på grund af hendes mangler og svagheder, kunne hun ikke finde en bedre mand end dig. ”

Vi ser alle frem til at blive elsket og respekteret. Mange mennesker er bange for at tabe ansigt. Generelt, når en person har begået en fejl, ville han se sig omkring for at finde en syndebuk at pege fingre ad. Dette er starten på en krig. Vi bør altid huske, at når vi peger én finger på en person, at de fire andre fingre peger på os selv.

Hvis vi tilgiver andre, vil andre også ignorere vores fejl.

“Ignorer de mangler, og tilgive fejl hos andre, ligesom du håber, at Gud vil tilgive dine forbrydelser og synder.” “Den bedste gerning af en stor mand, er at tilgive og glemme.”

3. Oprettelse Perfect Relationships: Nøglen til lykke og succes

En person, der besøgte matchmaker for ægteskab, spurgte “Jeg er på udkig efter en ægtefælle. Hver sød at hjælpe mig med at finde en passende én. ” Den matchmaker sagde: “dine krav, tak? ‘ ‘Åh, flot, høflig, humoristisk, sporty, vidende, hyggeligt at tale med. Villige til at ledsage mig hele dagen hjemme i min fritid, hvis jeg ikke går ud. Fortæller mig, interessante historier, når jeg har brug for ledsager til en samtale og til at være stille, når jeg ønsker at hvile. ” Den matchmaker lyttede opmærksomt og svarede: ‘Jeg forstår du har brug for et tv ikke ægtefælle. ”

Der er et ordsprog, at et perfekt match kun kan findes mellem en blind kone og en døv mand, fordi den blinde kone ikke kan se fejl af manden og den døve mand kan ikke høre den nagende tone af en kone. Mange par er blinde og døve på bejle scenen og drømmen om evig perfekt forhold. Desværre, når spændingen af kærlighed aftager, de vågner op og opdager, at ægteskab er ikke en dans på roser. Men et mareridt der begynder.

4. Ingen Overvældende: Nøglen til lykke og succes

Mange relationer mislykkes, fordi den ene part forsøger at overmande en anden, eller kræver for meget. Folk i forelsket tilstand har tendens til at tro, at kærligheden vil overvinde alt, og deres ægtefæller vil ændre de dårlige vaner efter ægteskabet. Faktisk er dette ikke tilfældet. Der er et kinesisk ordsprog, der lyder, at “Det er lettere at omforme et bjerg eller en flod end en persons karakter.”

Det er ikke let at ændre et andet menneske. Således vil vores  høje forventninger om at ændre ægtefællens karakter kun medføre skuffelse og ubehageligheder.

Det ville være mindre smertefuldt at ændre os selv og sænke vores forventninger.

Engang var der en konge, der regerede over et velstående land. En dag gik han for en tur til nogle fjerntliggende områder af sit land. Da han var tilbage til sit palads, klagede han over, at hans fødder var meget ømme, fordi det var første gang, at han gik  sådan en lang tur, og den vej, han gik igennem var meget hård og stenet. Han beordrede sine folk til at dække alle veje i hele landet med læder.

Selvfølgelig, vil dette behov koste tusindvis af køers hud, og koste en enorm mængde penge.

Så en af hans kloge tjenere vovede sig til at fortælle kongen, “Hvorfor vil du bruge, unødige penge? Hvorfor tager du ikke bare og klipper et lille stykke læder til at dække dine fødder?”

Kongen var overrasket, men han var senere enig i hans forslag, om at lave en “sko” for sig selv.

Der er faktisk en værdifuld lektie af livet i denne historie: at gøre denne verden til et rart sted at bo, må du hellere ændre dig selv – dit hjerte, og ikke verden.

5. Højre Tale: Nøglen til lykke og succes

Der er et kinesisk ordsprog, der lyder således, at »en tale vil enten medføre fremgang eller ødelægge en nation.” Mange relationer bryder sammen på grund af en forkert tale. Når et par er for tæt med hinanden,  glemmer de den gensidige respekt og høflighed. Vi kan sige noget uden at overveje, om det ville skade den anden part.

En kvinde og hendes milliardær mand besøgte deres byggeplads. En ansat, der bar en hjelm så hende og råbte, ‘Hej, Emily! Husk mig? Vi var venner i gymnasiet. ” På vejen hjem, drillede hendes millionær mand hende: “Heldigvis giftede du dig med mig. Ellers ville du have været gift med en bygningsarbejder. ” Hun svarede, ‘Du bør forstå, at du giftede dig med mig. Ellers, vil han være millionær og ikke dig. ”

En lille pige spurgte sin far, “Hvordan den menneskelige race blev til? ‘ Faderen svarede: “Allah (swt), det skyldtes Adam og Eva, og de fik børn, og så var blev menneskeheden til. ‘ To dage senere spurgte pigen sin mor det samme spørgsmål. Moderen svarede: “For mange år siden var der aber, hvorfra den menneskelige race har udviklet sig.” Den forvirrede pige tilbage til hendes far og sagde: “Far hvordan er det muligt, at du fortalte mig den menneskelige race blev skabt af Allah (swt), og mor sagde, at de udviklede sig fra aber?” Faderen svarede: ‘Jamen, kære, det er meget simpelt. Jeg fortalte dig om min side af familien og din mor fortalte dig om hendes. ”

Ofte udveksle disse bemærkninger planter kimen til et dårligt forhold. Det er ligesom en brudt æg – kan ikke vendes.

6. Personlig Perception: Nøglen til lykke og succes

Forskellige mennesker har forskellige opfattelser. En mands kød kunne være en anden mands gift.

Når Luqman (as), sagde de kloge ord til sin søn, “Oh søn! Du må ikke binde dit hjerte i at søge fornøjelsen af andre mennesker. Det vil ikke lykkes. Du må være opmærksomme på, hvad folk siger. Stedet fortælle dig altid at søge fornøjelsen af Allah (swt). ”

Luqman (as), ønskede, at give denne lektion for altid at være husket og aldrig at blive glemt. Han tænkte på en måde. Så han fortalte sin søn at ride et æsel og sønnen adlød. Faderen fulgte bagefter til fods. De rejste på denne måde for nogle afstand.

Efter noget tid, stødte de på en gruppe af mennesker. Se en søn på et æsel, en af dem sagde: “Sikke en uhøflig og dårlig dreng. Den gamle far er til fods. Den unge søn er komfortabelt ridende på æslet. Dette er ingen måde at vise respekt for ens far.”

Far og søn hørte dette. Sønnen kom ned fra æslet. Luqman (as), The Wise red på æslet.

Efter noget tid, stødte de på en anden gruppe af mennesker. Prøv at se faderen rider på æslet, sagde den ældste i gruppen, “Åh, du gamle mand! Dette er ikke måden at behandle en søn. Han udmattes den varme sol, mens du sidder behageligt på æslet.”

The Wise opmærksom på, hvad folk sagde. Han kom ned fra æslet. Både far og søn gik til fods. Æslet gik foran. De gik lidt videre.

Folk så dem, sagde: “Hvor tåbelige er i? I går bag et æsel. Hvorfor kan i ikke ride det?”

The Wise og hans søn hørte igen, hvad folk sagde. De red begge på æslet og rejste videre. De kom på tværs af en flod. Der var en bro, som skulle krydses. Nogle mennesker sad der. De så Luqman (as), The Wise og hans søn rider på æsel. En af dem sagde: “Det er meget uvenlige og grusomt af jer to til at ride på de fattige æsel. Det lille dyr kan næsten ikke tage alle dine byrder.”

Så tager dette råd Luqman (as), The Wise og hans søn afmonteret fra æslet. De rejste en distance yderligere. Ser meget kærligt Luqman (as), sagde det kloge til sin søn: “Du har hørt og set, hvad folk sagde. Det må have sikret dig, ved nu, at uanset hvad du gør, http://da.wikipedia.org/wiki/Bright_Eyes eller alt efter hvilken måde du bevæger dig, er man ikke i stand til at behage mennesker i verden. ” Du kan aldrig få alle til at prise dig, ej heller vil alle fordømme dig. Aldrig i fortiden, ikke på nuværende tidspunkt, og aldrig vil være i fremtiden.

The Wise pegede på den strømmende flod og tilføjede: “En person kan bygge en mur tværs over floden. Det vil standse strømmen af vandet. Men det er ikke muligt at lukke munden på folk fra kritik. ”

Meget klart, lignende er tilfældet i vores verden i dag. Tungen har ingen knogler. Det kan tale selv uden tanke. Der er så mange meninger som der er mennesker i verden. Det er meget slemt at finde fejl hos den anden person, især når han gør noget godt. En person kan føle sig meget såret, når han lytter til alle de meninger, der taler løs. For at undgå at blive såret af løs snak, en person kan træne sig selv. Han kan disciplinere sig selv til at tænke. Ved at tænke at han kan vide, hvad der er galt og ugyldige. Når en person er sikker på, at hvad han gør vil behage sin Herre, Allah (swt) den Almægtige, han må aldrig bekymre dig hvad andre taler. Dermed ikke være alt for generet af andres ord, hvis din samvittighed er klar.

“Vi må gøre, hvad vi forestille at være den rigtige og ikke spekulere eller belaste vores sjæl med, om vi vil blive en succes. For hvis vi ikke gør det rigtige, vil vi gøre de forkerte ting, og vi vil bare være en del af sygdommen og ikke en del af den kur. ” – EF Schumacher

7. Vær tålmodig: Nøglen til lykke og succes

Dette er en anden historie, som skete i USA. En mand kom ud af sit hjem for at beundre hans nye lastbil. Til hans overraskelse, var hans tre-årige søn lykkeligt fundet sten og ridset linjer på siden af lastbilen. I sin vrede, løb manden til sin søn, og slog ham væk. Og tog den lille drengs hænder og slog dem mange gange som straf med en skruenøgle. Da faderen var faldet til ro, styrtede han med sin søn på hospitalet.

Selv om lægen forsøgte desperat at redde den knuste knogler, han til sidst var nødt til at amputere fingrene fra begge af den lille drengs hænder. Da drengen vågnede op fra operationen, og så hans forbandt stumper, han uskyldigt sagde: “Far, jeg er ked af din lastbil.” Så spurgte han, “Men vil mine fingre vokse tilbage?” Faderen blev så ked af det. Han gik tilbage til lastbil og sparkede den en masse gange. Siddende tilbage så han på dens ridser, lille dreng skrev “I LOVE YOU DAD.” Senere derefter begik  han selvmord.

Tænk over denne historie, næste gang nogen træder på dine fødder eller du ønsker at tage hævn. Tænk først, før du mister din tålmodighed med en, du elsker. Lastbiler kan repareres. Knoglebrud og sårede følelser, ofte ikke kan. D er alt for ofte at vi undlader at erkende forskellen mellem person og præstationer. Vi glemmer, at tilgivelse er større end hævn.

Folk laver fejl. Vi får lov til at begå fejl, fordi vi mennesker ikke er perfekte. Men de foranstaltninger, vi træffer mens den i et raseri vil hjemsøge os for evigt.

Det tager 72 muskler til at rynke panden – kun 14 at smile! Så hold smilende, trods alt, kun vi lever én gang.

I ordet SMILE:

S står for sæt dig fri
M står for Gør dig speciel
Jeg står for Øger dit ansigt værdi
L står for elevatorer din spiritus
E står for Sletter alle dine spændinger
En Smile gør os at se yngre, mens Bønner gør os føler sig stærkere.

Tænk over hvor speciel et smil er. Det koster ingenting, men har magt til at berige alle, der modtager den.

Et smil er lys i dit vindue, som fortæller andre, at der er en omsorgsfuld, at dele personen indeni.

Selv et smil eller et venligt ord betragtes som velgørenhed.

Det gode liv starter først, når du holder op med at ønske et bedre at. Så, lev som et lys, der brænder sig selv, men at give lys til andre.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s