Hvorfor mænd bliver afvist

Mangler du et verbalt eller ikke-verbalt udtryk for hendes interesse? Eller er hun en drillepind, som trækker dig rundt i manegen, eventuelt for at tilfredsstille nogle egoistiske behov for opmærksomhed?

Lad os gå til kilden – de enlige kvinder – for at finde ud af på første hånd, hvorfor nogle fyre ikke engang får en første date. For hver fyr, der er blevet afvist, har de fleste hørt “Tak, men nej tak”. Her er din chance for at løse mysteriet om, hvorfor hun sagde nej. Sandheden er, at du aldrig får en ny chance for at gøre et første indtryk.

Parforholdsproblemerne ser ud til at gentage sig i det uendelige. Tilliden bliver svigtet og skal genopbygges.

Han gik for meget til den!
“Når en fyr prøver for hårdt til en første date, er det et totalt turn-off. Jeg er ligeglad med hvor meget du har lyst til at gå ud med mig eller bare vil have en date. Jeg ønsker ikke at blive overvældet. Jeg elsker entusiasme og til at være med til det hele, men det betyder, hvis det helst skal fordeles ud.”
Lektien lært: Jagten tæller for kvinder, ligesom for mænd. Start ud med et lille mysterium og vær tilbageholdenhed. Byg gradvist og konsekvent op med at fortælle hende du er vild med hende.

Jeg kunne godt lide ham … Men ikke sådan
“Han var sød og sjov, men jeg ville bare være venner. Måske viste jeg nogle fysiske tegn. Jeg lænede mig ind mod ham og rørte ved hans arm. Det er sandt. Men jeg troede fyre som regel kan mærke forskellen mellem behagelig, venlig hengivenhed og sexet flirt.”
Lektien lært: Hun ønsker ikke at fortælle dig, at der ingen gnist er, og du  ønsker ikke at date en kvinde, som der ikke er tændt af dig, ikke? Skær dine tab. “Det er nok mere tilfredsstillende at søge en andet flint, end at forsøge at antænde en tændstik-resistent flamme,” siger Kimberly Dawn Neumann, forfatter til de reelle årsager til mænd Forpligte og Sex kommer først.
Mænd kan beskrive denne flirt forvirring som “When Harry Met Sally syndrom.” Svaret på den gamle “Kan mænd og kvinder være venner?” Gåde nogle gange afhænger af to personer i spørgsmålet. Konventionel visdom siger, at kvinder kan være venner med mænd uden nogen form for seksuel spænding, men mænd typisk finder deres kvindelige venner seksuelt attraktiv. Når en fyr får opmærksomhed fra en pige, han ofte antager, at hun er interesseret i ham romantisk. Hvis han viser en dame en vis opmærksomhed, betyder det at han er i hende, ellers ville han ikke spilde sin tid.

Han var arrogant
“Da han spurgte mig ud, bladrede han konstant i sin BlackBerry, for at tilføje mit nummer til hans kontakter og kontrollere for at se, om hans tidsplan var fri. Denne narcissist brugte al den tid til at sætte mig ind i sit spændende liv, men spurgte ikke engang indtil  mig om mit liv. Han har aldrig selv spurgt om min kalender, og hvad der fungerede bedst for mig. ”
Lektien lært: Du er ikke Guds gave til kvinder, http://www.xn--bedreparforholdkbenhavn-0mc.dk/koebenhavn/claus-meyers-restaurant
uanset hvor attraktiv eller vigtigt, du tror du er. Hun er glad for din tillid, men tjek dit store, selvoptaget ego ved døren, før du spørger hende ud. Eller bedre, bare mist det helt. “I betragtning lige tiltrækning, vil kæphøj og for cool tabe til charmerende og interesserede hver gang,” siger Neumann.

Han manglede Selvtillid
“Jeg ønskede at kunne lide ham, men han var utrolig akavet. Jeg følte at det ville tage to timer for mig at flytte mit sæde, kontrollere mit ur, og prøve at modstå trangen til at forlade den stakkels fyr. Kald mig skør, men når jeg går ud med en fyr for første gang, så ønsker jeg ikke at være babysitter, mor eller coach.”

Lektien lært: Man kan være rar og stærk, men stadig selvsikker og selvstændig. Disse egenskaber udelukker ikke hinanden, du kender. “De to ord råd, du vil høre mest:” Vær sikker på, “siger Neil Strauss, forfatter til The Game: Penetrerende den Secret Society of Pick-up Artists. “Det samme gælder sociale interaktioner: Fake det, indtil du gør det. Fungerer som hvis du var sikker, attraktive, karismatisk, sjov at være omkring, og fortjent til folks opmærksomhed og tid. ” Derfor bliver de afvist.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s