Mænd er fra Mars og Kvinder er fra Venus

Gray foreslår, at mænd og kvinder tæller (eller score) det at give og modtage kærlighed forskelligt. Han siger, at mænd har en tendens til at give større blokke af point (20, 30, 40 point osv.) for, hvad de synes er Big love, mens kvinder giver hver akt af kærlighed ét punkt ad gangen. Ifølge Gray, en tendens kvinder til at holde et pointsystem, at kun få mænd er opmærksom på. Gray skriver, at mænd og kvinder hver overvåge mængden af ​​give og tage i et forhold, og hvis saldoen bliver slukket og en person føler, de har givet mere, end de har fået, vrede udvikler sig. Han anfører, at dette er en tid, hvor kommunikation er meget vigtigt at hjælpe med at bringe forholdet tilbage i balance.
Ifølge Gray, er kvinder og mænd ofte overrasket over at opdage, at deres partner “holder score ‘på alle, og at deres scoring metoder er forskellige. http://www.xn--bedreparforholdkbenhavn-0mc.dk/parforhold/maend-er-fra-mars-kvinder-er-fra-venus Den følelsesmæssige slagtilfælde leveres af oprigtige opmærksomhed er så vigtig som værdien af de element. Dette kan føre til konflikt, når en mand tror, ​​hans arbejde har optjent 20 point, og fortjener passende anerkendelse, mens kvinden kun har givet ham 1 point, og genkender ham i overensstemmelse hermed. Mænd har tendens til at tro, at de kan gøre en stor ting for hende (scoring 50 point) og ikke gøre noget andet. De antager, at kvinden vil være tilfreds med det. Til den kvinde, ville hun hellere have mange små numre på regelmæssig basis. Årsagen er, at kvinder kan lide at tænke deres mand tænker på dem og bekymrer sig for dem på regelmæssig basis.
En anden stor idé i Grays bøger er forskellene han tror opererer i forhold til den måde, hvorpå kønnene reagerer under stress . Han mener, at mange mænd trækker indtil de finder en løsning på problemet. Han refererer til dette som “trække sig tilbage til deres hule”. I nogle tilfælde kan de bogstaveligt tilbagetog, for eksempel, at garagen eller tilbringe tid sammen med venner. Pointen med tilbagetog, er at tage tid at finde en løsning. I disse “huler”, mænd (skriver Gray) er ikke nødvendigvis fokuseret på problemet ved hånden; mange gange dette er en “time-out” slags til at give dem mulighed for at distancere sig fra problemerne, så deres hjerne kan fokusere på noget andet . Gray nævner, at dette giver dem mulighed for at gense det problem senere med et nyt perspektiv.
Gray hævder, at dette tilbagetog ind i hulen historisk set har været svært for kvinder at forstå, fordi når de er stressede deres naturlige reaktion er at tale om problemer (selvom taler løser ikke problemet). Dette fører til en naturlig dynamik manden tilbagetog som kvinden forsøger at vokse tættere på. Ifølge Gray dette bliver en vigtig kilde til konflikt mellem kvinder og mænd.
Den “bølge” er et begreb Gray bruger til at beskrive en naturlig cyklus for kvinder, der er centreret omkring deres evner til at give til andre mennesker. Han hævder, at når de føler sig fuld af kærlighed og energi at give til andre, deres bølge er på et stabilt sted. Når de giver til andre (og ikke får den samme mængde kærlighed og opmærksomhed i retur) deres bølge begynder at vokse, indtil den til sidst går ned. Dette er et tidspunkt, hvor en kvinde har brug for den kærlighed, lytte, forståelse og tryghed for dem omkring hende (herunder egen kærlighed). Gray hævder, at når hun er forynget (ved at få den støtte, hun har brug for), hun er i stand til at rejse sig som en bølge, og endnu engang har kærlighed og overskud til at give. Mænd, tilrådes Gray, skal understøtte denne naturlige cyklus ved ikke at være truet af det eller fortælle hende, hvorfor hun ikke skulle føle sig på denne måde.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s