Seks gode vaner i ægteskabet

Vane # 1 – give hinanden nydelsae

Lykkeligt gift par er forpligtet til målet om at give hinanden nydelse. Du skal holde fokus på det ultimative mål – nemlig at give hinanden glæde og ikke forårsage smerte. Det lyder enkelt nok, men kan være meget svært i praksis.

For bare en dag, for at opretholde en bevidsthed med alt, hvad du forsøger, ved at spørge dig selv, “er hvad jeg er ved at gøre eller sige kommer til at skabe min ægtefælle smerte eller glæde?”

At overvåge, hvordan du gør, skal hver af jer lave to lister: Én for alle de ting din ægtefælle ikke at volde dig smerte, og en anden der identificerer, hvad du gerne vil have din ægtefælle til at gøre for at give dig nydelse. Swap lister, og nu ved du præcis, hvad de skal gøre og hvad man ikke skal gøre. Ikke mere tankelæsning!

Habit # 2 – Opret gensidigt tilfredsstillende kærlighed og venskab Ritualer

Ritualer er vaner, at opbygge og styrke et forhold. Et ægtepar havde følgende “hilsen ritual” om natten, hvor manden kom hjem:

Han ville først hilse på hunden og kramme børnene. Så han ville gå ind i sit soveværelse, skifte tøj, og se nyheder, efterfulgt af et besøg på toilettet.Endelig ville han vandre ud i køkkenet og mumle noget til sin kone, for eksempel “Lad os spise hurtigt, så vi kan komme til PTA møde!”

Man kan sige, at et sådant ritual ikke var præcis at øge deres kærlighed til hinanden.

Hvordan er din hilsen og farvel ritualer?

Så efter at have set hvordan deres hund hilste på dem, hver gang de kom hjem, besluttede dette par til at komme op med et nyt ritual. Opstemt hunde hopper over hele deres herrer og slikke dem. Så de besluttede at hilse på hinanden som hunde. De begyndte at hoppe op og ned og kramme hinanden. De virkelig fik ind i det. De havde det sjovt, og børnene fik et kick ud af det også.

Vores handlinger påvirker den måde, vi føler. Hvordan er din hilsen og farvel ritualer?

Her er nogle ritualer du og din ægtefælle bør overveje at arbejde på:

* Daglig e-mail til hinanden med en kompliment.

* Daglig telefonopkald. (Specielt vigtigt for mænd at gøre)

* Årsdage fortjener særlig opmærksomhed. Plan om at gøre noget jer begge virkelig nyder, snarere end at føle sig fast to dage før dit jubilæum ankommer og derefter køre ud for at få nogle blomster.

* Før du tænder i for natten, så prøv at sige to komplimenter til hinanden. Det betyder, at komme op med noget nyt hver aften!

* Det er vigtigt at have en “date night” mindst hver anden uge.

Vane nr. 3 – at skabe et sikkert sted at drøfte spørgsmål åbent og ærligt

Misbrug relationer er dem, hvor du er bange for at udtrykke følelser og meninger. Lykkeligt gift par, skabe en følelse af sikkerhed, der tillader hver person til at føle sig tilpas ved at udtrykke hans / hendes følelser, problemer og utilfredshed. Denne følelse af sikkerhed er det grundlag, som et par forhandler ting, der generer dem.

Det er almindeligt, at hver person til at komme i et forhold med visse forventninger om, hvordan tingene skal være. Men uden evnen til at kommunikere og forhandle, bliver disse spørgsmål kilder for magtkampe, der næsten altid skade forholdet.

Habit # 4 – Brug gode kommunikationsevner AT LØSE varme emner

Den teknik, at alle par skal lære kaldes “lytteren-højttaler teknik.” Problemet med den måde, de fleste par argumentere er, at de forsøger at finde løsninger, før fuldt ud at give hinanden en chance for at sige, hvad de har brug for at sige. Taleren-lytteren teknik sikrer, at før du kan deltage i løsningen taler, hver person føler de har været fuldt hørt.

Først efter hver person er blevet fuldt hørt, behøver du fortsætte til problemløsning.

Her er hvordan det virker: En person holder en genstand i hånden, der symboliserer, at han eller hun har ordet. Mens én person har ordet, kan den anden person kun lytte ved at gentage tilbage eller omskrive teksten, hvad den anden person sagde. Lytteren kan stoppe højttaleren hvis han / hun siger for meget for lytteren at gentage igen.

Når par bruge denne teknik, der automatisk sikrer, at hver person vil være i stand til at sige alt, hvad han / hun nødt til at sige uden afbrydelse, modargumenter, kritik eller angreb. Først efter hver person er blevet fuldt ud “hørt”, kan du derefter gå videre til problemløsning.

Habit # 5 – hele tiden dreje mod hinanden, i stedet END VÆK

Når du passerer din ægtefælle sidder ved sit skrivebord laver noget arbejde, kan du stoppe op og gnide hendes skuldre, give hende et kys på kinden, og hviske noget rart i hendes øre – eller vil du bare gå om ved? Dette er betydningen af ​​”vende sig mod” som modsætning til “vender sig bort.”

Lykkeligt gift par har måder at konstant at være følelsesmæssigt tæt på hinanden.

Ægteskab forskning viser, at lykkeligt gifte par gøre en masse for at dreje mod hinanden, når de får chancen.De ser efter måder at være fysisk og følelsesmæssigt tæt på hinanden. Drejning mod hver andre måder hinanden dit nummer et prioritet.

Et andet vigtigt aspekt af at vende sig mod hinanden gør ting sammen, som I begge nyder. Tage ture sammen, drikke kaffe sammen efter middagen, læring Torah sammen og lytte til musik sammen, er alle eksempler på, hvordan par drej mod hinanden.

En kraftfuld måde at vende mod hinanden er at vise den ultimative respekt – ved at stå, når din ægtefælle kommer ind i rummet. Lyder gammeldags? Det er.Men det er en effektiv måde at gøre mod din ægtefælle, gøre ham / hende til at føle meget speciel.

Par, der “vender sig bort” fra hinanden, ikke udvikler nærhed. Det er et grundlæggende princip i Talmud, “En god gerning avler en anden god gerning. En dårlig gerning avler en anden dårlig gerning.”

Habit # 6 – indgyde jeres liv med fælles opfattelser

Jeg beder ofte singler følgende spørgsmål: “Efter du er gift, hvad du planlægger at gøre for de næste 40 år?” Og jeg plejer at følge op ved at sige: “Og desuden har det sjovt, hvad vil du ellers gøre med hinanden?”

Den ultimative mening er at dele en fælles livsfilosofi formål.

Mennesket har brug for samme type som vi har brug for vand. Lykkeligt ægtepar berige deres forhold ved at dele meningsfulde erfaringer med hinanden. Den ultimative mening er at dele en fælles livsfilosofi og liv formål. Dette er grunden til par, der overholder Shabbat sammen, og lære Toraen sammen, har store kilder til mening indbygget i deres liv.

Nogle andre specifikke måder at tilføre dit forhold med mening besøger de syge sammen, hvilket gør en Shiva ringe sammen, eller at udarbejde et måltid sammen til en mor, der lige har født.

Når par aksjer virkelig meningsfulde oplevelser, de obligation på et dybere niveau.

Disse seks vaner kan synes lille, men når den praktiseres bevidst og konsekvent, vil de danne rygraden i en dybt opfylde ægteskab.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s