Parforholdsproblemer

Hvorfor snyder folk?
Hvordan kan det skabe parforholdsproblemer?

Folk indgår i et forhold for at komme til at kende den anden person, de indgår en forpligtelse baseret på deres kærlighed, og de søger lykken i livet. Uanset om lykke kredser om ægteskab og børn eller en væsentlig anden til at tilbringe livet med. Alle relationer har problemer. Et par blev gift i 35 år did’t ramt flere bump på vejen. Hvad gør deres forhold sidste mens andre ikke gør? Det er et svært spørgsmål at besvare, fordi der er en masse faktorer. Snyd på din ægtefælle eller væsentlige andre er blot én faktor i et ulykkeligt forhold.

Hvorfor gør folk snyder? Hvorfor giver det parforholdsproblemer? Der er flere grunde. Den største er mulighed og ulykkelighed. Relationer er bygget på kærlighed, og nogle gange to mennesker glemmer at kommunikere forårsager ulykke. Når en lejlighed kommer sammen for at tale med nogen om vores problemer, vi plejer at gøre det. Er det altid fører til snyd? Nej, ikke altid.
Først bør vi nok definere snyd. Snyd kan være at gå på en date med en anden mens i et forhold, der har sex med en anden person, eller en samtale den anden er jaloux på. En individuel afgør, hvad deres definition af snyd er. Af hensyn til denne artikel vil vi koncentrere os om snyd som skaber parforholdsproblemer.

Ofte er dem, der snyder med en seksuel handling er to typer af mennesker. De, der beder om en andens behov for at tilfredsstille deres egne og dem, der ikke betyder ikke at snyde, men omstændighederne udviklede sig, før nogen husket at sige nej. De, der beder om en andens behov, normalt er ude for et tilfredsstillende forhold i sengen og egentlig ikke ønske sig en mere signifikant sammenhæng. Gift folk ofte udgør en sikker avenue for dem, der ikke ønsker at være bundet til en person. De, der snyder som en utilsigtet hændelse er skyldig, når det er overstået. Det kunne være alt for meget alkohol og en attraktion til en anden person, som fører til handling og parforholdsproblemer, eller det kunne være så megen smerte, at de søger en form for løsladelse.

Nogle mennesker, der mister et barn eller en anden elsket man kan søge uden relationer fra deres ægteskab, fordi de ikke længere er i stand til at kommunikere det ondt at deres partner. Det kunne være et resultat af et ægteskab eller forhold længst forbi, men ingen har modet til at sige, at det er ovre. Det er svært at såre en person, vi har elsket eller en vi stadig elsker, men ikke det samme som vi engang gjorde.
Personer, der falder ud af kærlighed kan søge andre relationer, mens du stadig gift, fordi de har brug for en opfyldelse, men ønsker ikke at såre den anden person. Det er naturligvis forkert tankegang, fordi den anden person vil være mere skade for forræderi i stedet for afslutningen af ​​forholdet. Hvorfor folk snyde er stadig et mysterium, i høj grad. Hvorfor vi føler, vi skal forråde nogen ved at snyde snarere end at afslutte en forslidt forhold er stadig ubesvarede. Vi kan have mange undskyldninger, men i sidste ende de gør ikke sagen så meget som de smerter forårsaget og de parforholdsproblemer det giver.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s